Voor wie?
Koks, logistiek medewerkers of begeleiders in organisaties binnen de welzijnssector
Wat kan je verwachten?
Ben je verantwoordelijk voor de keuken, maaltijden ... in zorgvoorzieningen (VAPH, ziekenhuizen ...) of welzijnsorganisaties (jeugdhulp, sociale voedselvoorzieningen, sociaal restaurants ...)?
Wil je graag een gezond(er) potje aanbieden dat in de smaak valt bij jullie publiek?
We organiseren voor u graag een praktijkgerichte en interactieve vorming!Kom je graag alles te weten? Voorzie dan een dag vorming.
Gaat het om specifieke vragen uit onderstaande lijst? Dan maken we er een halve dag vorming van.Themalijst:
- Gezonde voeding volgens de voedingsdriehoek: versterk je kennis en vaardigheden
- Een gezonde omgeving bepaal je mee zelf: do’s en don’ts, variatie en menu's afstemmen op leeftijden en noden
- Een ondersteunend kader: samenwerking tussen keuken, begeleiding en gasten
- Motivatie vergroten om gezond te koken en eten
Laat je inspireren door aangepaste tips die leiden tot leuke gezonde eetmomenten.
🗣️ Wat deelnemers zeggen:
💬 "We weten allemaal hoe we gezond moeten leven, dankzij deze opleiding leer je ook nog eens hoe je het leuk en interactief kan maken voor alle doelgroepen." (Vanessa, jeugdzorg Liaan, maart 2025)
💬 "Dit was een heel verrijkende cursus. Veel opgestoken en veel ideeën om meegekregen om uit te proberen." (Bianca Nevejans, november 2024)
💬 "Ik vond deze vorming echt boeiend, ik wil heel graag nog verder bijleren. Het werd ook goed gebracht, met tijd om tips te geven bij onze struggles." (Virginie Gaveele, november 2024)
Vraag je sessie aan
Contacteer tine.vangroenweghe@gezondleven.be voor meer info.
Gezonde kost
Overzicht van het onderwerp
- Gezonde kost
Gezonde kost