Gezonde kost

Voor wie? 

Koks, logistiek medewerkers of begeleiders in organisaties binnen de welzijnssector

Wat kan je verwachten?

Ben je verantwoordelijk voor de keuken, maaltijden ... in zorgvoorzieningen (VAPH, ziekenhuizen ...) of welzijnsorganisaties (jeugdhulp, sociale voedselvoorzieningen, sociaal restaurants ...)?

Wil je graag een gezond(er) potje aanbieden dat in de smaak valt bij jullie publiek?
We organiseren voor u graag een praktijkgerichte en interactieve vorming!

Kom je graag alles te weten? Voorzie dan een dag vorming.
Gaat het om specifieke vragen uit onderstaande lijst? Dan maken we er een halve dag vorming van.

Themalijst:

  • De voedingsdriehoek
  • Variatie en afstemmen op leeftijden en noden
  • Samenwerking tussen keuken, begeleiding en gasten
  • Motivatie vergroten om gezond te koken en eten

Laat je inspireren door aangepaste tips die leiden tot leuke gezonde eetmomenten.

Vraag je sessie aan

Contacteer tine.vangroenweghe@gezondleven.be voor meer info.