Beleid rond bewegen en minder lang stilzitten op school

Voor wie? 

Leerkrachten, directie en pedagogische begeleiders

Intro

Organiseert jouw school ook al heel wat initiatieven rond bewegen of minder lang stilzitten? Maar is er nog geen sprake van een samenhangend beleid? In deze vorming kom je te weten hoe je volgens het principe van Gezonde School stap per stap kan evolueren van losse acties rond bewegen en minder zitten naar een samenhangend beleid, rekening houdend met een aantal succesfactoren.  

Wat kan je verwachten?

Wil je als leerkracht of als directie inzetten op het thema bewegen en minder zitten in de klas of op school? Of ben je een pedagogisch begeleider die wil weten welk aanbod er is rond dit thema om scholen correct door te verwijzen? Dan is deze vorming iets voor jou! 

In deze vorming leer je hoe je kan evolueren naar een samenhangend beleid rond bewegen en minder lang stilzitten op school. Ook de bewegingsdriehoek en specifieke materialen en projecten rond bewegen en minder zitten voor het onderwijs, o.a. de leerlijn beweging en inspiratiebundels, komen aan bod. De vorming kan aangepast worden naargelang het niveau (kleuter, lager, secundair). 

Vraag je sessie aan

Contact: femke.demeester@gezondleven.be

Prijs: Wordt samen besproken