Train-de-Trainer geluksdriehoek

​Geluk zit in een klein driehoekje   

Een gelukkig leven … Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’: wat is dat precies? Om op die vraag te kunnen antwoorden, verzamelde Gezond Levenalle belangrijke wetenschappelijke kennis over geluk in de geluksdriehoek.    

Om de driehoek bekend te maken bij het grote publiek, ontwikkelden we de workshop ‘Geluk zit in een klein driehoekje’. Wie eraan deelneemt, leert de geluksdriehoek van dichtbij kennen: van de bouwblokken van geluk tot de oranje bol die ons soms uit balans brengt. In deze interactieve workshop komt de informatie uit de driehoek tot leven zodat deelnemers aan de slag kunnen met hun geluksgevoel.   

Opleiding voor gemotiveerde trainers

Deze vorming is bedoeld voor professionals die staan te popelen om de geluksdriehoek tot bij de mensen te brengen. Enthousiast om binnen jouw organisatie of praktijk aan de slag te gaan met de workshops? Dan zit je op de juiste plek!

In deze (online) train-de-trainer maken toekomstige trainers natuurlijk eerst en vooral kennis met de geluksdriehoek.  We leren hoe je mensen hiermee kunt inspireren om er in hun dagelijkse leven mee aan de slag te gaan. Na de vorming kunnen deelnemers  deze kwaliteitsvolle workshop rond mentaal welbevinden zelf geven.    

Profiel van geluksdriehoek-trainers   

Wil je de train-de-trainer organiseren om trainers binnen jouw organisatie op te leiden?
We willen de kwaliteit van onze workshops hoog houden en hebben daarom een aantal criteria voor toekomstige trainers:
   

  • een diploma master in de psychologie, master in de pedagogische wetenschappen of bachelor toegepaste psychologie;   

  • basiskennis van geestelijke gezondheid;   

  • affiniteit en ervaring met het geven van workshops (zowel ‘live’ in groep als online);   

  • basisvaardigheden voor het geven van (online) workshops.

Vraag je sessie aan

Prijs: €450 + €35 verplaatsingskosten (kortingstarief €300 + 35€ verplaatsingskosten voor onderwijsinstanties, sectororganisaties en organisaties die werken naar mensen in maatschappelijk kwetsbare situaties)